Je bent van harte welkom voor groepslessen Pilates bij Studio Sama in Ermelo.

Pilates is een fijne trainingsmethode om het lichaam sterker en weerbaarder te maken. Je lenigheid neemt toe, je gaat makkelijker bewegen en je verbetert je lichaamshouding.

BEWUST VAN EEN GOEDE LICHAAMSHOUDING

De groepslessen Pilates worden in Studio Sama gegeven door Cobie Kraus van Pilates Ermelo. Pilates is een fijne trainingsmethode met doeltreffende oefeningen die het lichaam sterker en weerbaarder maakt. Je lenigheid neemt toe, je gaat makkelijker bewegen en hebt minder kans op blessures. Je wordt je meer bewust van het lichaam, waardoor je een beter lichaamshouding krijgt. Binnen een paar weken zal het verschil al merkbaar zijn. Je kan merken dat je bewuster rechtop staat en beter zit.

EEN EFFECTIEVE TRAINING VOOR IEDEREEN

Je maakt op de mat gebruik van je eigen spierkracht en de zwaartekracht. Hoe zwaar je een oefening maakt is afhankelijk van jouw belastbaarheid. Er worden vaak variaties in de oefeningen aangeboden voor beginners, halfgevorderden en gevorderden. Zo is het een hele effectieve training en zijn de oefeningen voor iedereen veilig en prettig: jong, ouder, man en vrouw.

Kracht, lenigheid en balans!

Ik wil graag een proefles!

GROEPSLESSEN PILATES

De groepslessen Pilates worden door Cobie Kraus gegeven in de sfeervolle en comfortabele Studio Sama aan de Wiekslag 16 in Ermelo. In kleine groepen is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht.

Lesrooster 2024

– Maandag 9.00 tot 10.00 u
– Dinsdag van 9.00 tot 10.00 u
– Woensdag van 20.30 tot 21.30 u

Tarieven 2024

– Leskaart 10 lessen: €90,00 (1 x per week les, lessen 12 weken geldig)

– Proefles: €5 (eenmalig)

– Losse les: €12,50

De Pilates wordt gegeven door Cobie Kraus, ze heeft haar opleiding gedaan bij Fysio Physics en geeft ruim 10 jaar les in Pilates.

Meer informatie over het aanbod, lestijden, tarieven en de docent lees je op www.pilatesermelo.com.

TIPS & INFORMATIE

Kom je binnenkort naar Studio Sama voor een les Pilates? Van harte welkom! Hieronder lees je enkele tips en meer informatie.

– De studio is 10 minuten voordat de groepsles begint open.

– Kom graag op de fiets! Deze kun je voor de studio stallen. De auto kun je aan het einde van de straat bij de school op de openbare parkeerplaats parkeren.

– In de studio is een garderobe voor je jas, tas en schoenen. Er is geen omkleedruimte.

– Zorg dat je ruim van tevoren hebt gegeten.

– Wees matig met parfum en andere zware geuren (indien je rookt, graag niet voor de les roken).

– Zet je telefoon uit of in vliegtuigmodus, niet op trilstand.

– Je oefent Pilates met eigen wijsheid en respect voor jezelf en je omgeving.

– Studio Sama of Pilates Ermelo is niet aansprakelijk voor welke opgelopen blessure of lichamelijk letsel voor, tijdens of na een les of afspraak dan ook, het is belangrijk dat de deelnemer luistert naar haar lichaam en de grenzen van het lichaam respecteert.

– Studio Sama zorgt voor goede hygiëne in de studio door regelmatig schoon te maken en te ventileren.

– Je mag oefenen op de matten van de studio – kom graag met schone voeten. Neem een grote handdoek mee voor op de mat.

– Er zijn dekens en kussens in de studio te gebruiken.

– Draag kleding waar je je comfortabel in voelt en makkelijk in kan bewegen. We oefenen op sokken of blote voeten. Er worden geen schoenen in de studio gedragen.

– Neem een flesje water mee.

– Kun je een keer niet of wil je een keer inhalen op een andere dag? Overleg dit dan graag via e-mail, telefoon of whatsapp. Je kunt je afmelden tot 4 uur voor de les, daarna wordt er een les van je leskaart gerekend, om zo andere deelnemers nog voldoende tijd te geven om te kunnen meedoen.