Je bent van harte welkom voor een zwangerschapsmassage bij Studio Sama in Ermelo.

De handen zijn het werktuig van het hart. Vanuit een liefdevolle aanraking ontstaat een massage afgestemd op jou. Ontspan het lichaam, voel rust in je hoofd en kom in contact met het kindje in je buik.

 

Boek een zwangerschapsmassage

Tijdens je zwangerschap verandert er veel. Hoewel je in de bloei van je leven bent, vraagt een zwangerschap wat van jou en van je lichaam. Door een aandachtige manier van masseren word je uitgenodigd je lichaam bewust te voelen. Een massage helpt je om uit het hoofd in verbinding met jezelf te zijn. Dat geeft rust en ontspanning en kom je zo meer in contact met het kindje in je buik. De massage is geschikt vanaf de 13e week van je zwangerschap tot aan de bevalling.

De handen zijn voor mij het werktuig van het hart om liefde, troost, zorg, warmte en geborgenheid te geven. Voor de massage is er ruimte om te vertellen hoe het met je gaat en of er bijzonderheden zijn. Tijdens het masseren voel ik waar jouw lichaam om vraagt en vanuit een liefdevolle aanraking ontstaat een massage op maat. De basis van mijn massages is een klassieke oliemassage waarin ik de ruimte neem voor intuïtieve invulling. Een afwisseling van licht en mild masseren, van vlotte en trage bewegingen, soms de handen laten rusten, de adem te laten ervaren, afgestemd op degene die wordt gemasseerd.

Je ontvangt de zwangerschapsmassage voor een deel in zijligging. Na de massage krijg je rustig de tijd om weer te ‘landen’. Met een glaasje water is er gelegenheid om te vertellen hoe je de massage hebt ervaren. Je wordt gemasseerd met natuurlijke oliën.

Zwangerschapsmassage (75 min.)

Een zwangerschapsmassage is gericht op ontspanning en het ervaren van het lichaam in zijn geheel. Het hele lichaam wordt gemasseerd en er is veel aandacht voor het bekken en de onderrug (de massage duurt ca. 65 min.).

Je bent van harte welkom!

Online een afspraak maken!

ONTSPANNING, WARMTE EN AANRAKING

Voor een zwangerschapsmassage ben je welkom in de sfeervolle en comfortabele studio aan de Wiekslag 16 in Ermelo.

Tijden (tot herfst 2024)

Afspraken mogelijk overdag op maandagen bij Esther Joustra in Studio Sama.

Tarieven

– Massage van 75 min: €65,00

Boek een zwangerschapsmassage

De zwangerschapsmassages bij Studio Sama worden tijdelijk tot aan de herfstvakantie overgenomen door Esther Joustra. Wees welkom!


Kom je binnenkort naar Studio Sama voor een massage? Van harte welkom! Hieronder lees je enkele tips en meer informatie.

– Kom graag op het afgesproken tijdstip naar de studio (maximaal 5 minuten eerder). Er is geen wachtruimte. De fiets of auto kun je voor de deur van de studio parkeren.

– Zorg graag voor een goede hygiene.

– Je hoeft geen handdoek mee te brengen.

– Zorg dat je ruim van tevoren hebt gegeten.

– Gebruik liever geen parfum en andere zware geuren (indien je rookt, graag niet voor de afspraak roken).

– Zet je telefoon uit of in vliegtuigmodus, niet op trilstand.

– Vertel voor de afspraak over eventuele pijnklachten, ziekte of medicijngebruik. Met deze informatie kan een massage zo verantwoordelijk en veilig mogelijk worden gegeven.

– Studio Sama is niet aansprakelijk voor welke opgelopen blessure of lichamelijk letsel voor, tijdens of na een les of afspraak dan ook, het is belangrijk dat de deelnemer luistert naar het lichaam en de grenzen van het lichaam respecteert.

– Studio Sama zorgt voor goede hygiëne in de studio door regelmatig schoon te maken en te ventileren.

– Drink voor en na de massage veel water of kruidenthee. Een massage heeft een zuiverende werking en het water zorgt ervoor dat je de afvalstoffen uit je systeem spoelt.

– Indien het niet mogelijk is om op een afspraak aanwezig te zijn, dien je dit uiterlijk 48 uur van tevoren kenbaar te maken via WhatsApp of SMS aan Esther Joustra via tel. 0653998699. Bij afspraken die korter van tevoren worden afgezegd, wordt het recht behouden om de gereserveerde behandeltijd in rekening te brengen.

– Betalen kan contant direct na de afspraak, met een cadeaubon of per bankoverschrijving met een betaaltermijn van 7 dagen. Je ontvangt een betaallink via je mobiele telefoonnummer.