Je bent van harte welkom voor een ontspannende oliemassage bij Studio Sama in Ermelo.

De handen zijn het werktuig van het hart. Vanuit een liefdevolle aanraking ontstaat een massage afgestemd op jou.

 

Boek een massage

Door een aandachtige manier van masseren word je uitgenodigd je lichaam bewust te voelen. Een massage helpt je om uit het hoofd in verbinding met jezelf te zijn. Dat geeft rust en ontspanning.

De handen zijn voor mij het werktuig van het hart om liefde, troost, zorg, warmte en geborgenheid te geven. Voor de massage is er ruimte om te vertellen hoe het met je gaat en of er bijzonderheden zijn. Tijdens het masseren voel ik waar jouw lichaam om vraagt en vanuit een liefdevolle aanraking ontstaat een massage op maat. De basis van mijn massages is een klassieke oliemassage waarin ik de ruimte neem voor intuïtieve invulling. Een afwisseling van licht en stevig masseren, van vlotte en trage bewegingen, soms de handen laten rusten, de adem te laten ervaren, afgestemd op degene die gemasseerd wordt.

Na de massage krijg je rustig de tijd om weer te ‘landen’. Met een glaasje water is er gelegenheid om te vertellen hoe je de massage hebt ervaren. Je wordt gemasseerd met natuurlijke oliën.

Massage van achterkant van het lichaam (75 min.)

Bij een massagebehandeling van 75 minuten kan de hele achterkant van het lichaam uitgebreid gemasseerd worden. Er is aandacht om spanning uit de achterzijde van het lichaam (hoofd/nek/schouders/rug en armen/handen en benen/voeten) te masseren (massage duurt ca. 65 min.).

Volledige ontspanningsmassage (75 min.)

Een volledige lichaamsmassage is gericht op ontspanning en het ervaren van het lichaam in zijn geheel. Het hele lichaam wordt gemasseerd; alle bovengenoemde lichaamsgebieden komen aanbod, zowel aan de voorzijde als achterzijde van het lichaam (massage duurt ca. 65 min.).

Je bent van harte welkom!

Online een afspraak maken!

ONTSPANNENDE OLIEMASSAGE

Voor een oliemassage ben je welkom in de sfeervolle en comfortabele studio aan de Wiekslag 16 in Ermelo.

Tijden tot zomer 2024

Afspraken mogelijk overdag op maandag.

Tarieven

– Massage van 75 min: €65,00

Boek een massage

De massages worden tijdens mijn bevallingsverlof overgenomen door Esther Joustra. Het blijft zo wel mogelijk om een heerlijke massage te ontvangen in de fijne en warme studio. Esther was jarenlang eigenaar van een hotel en runde de wellnessafdeling. Ik ontvang zelf geregeld een heerlijke massage  van haar en daarmee vind ik haar zeer geschikt om de massages in mijn studio over te nemen. Wees welkom!

Kom je binnenkort naar Studio Sama voor een massage? Van harte welkom! Hieronder lees je enkele tips en meer informatie.

– Kom graag op het afgesproken tijdstip naar de studio (maximaal 5 minuten eerder). Er is geen wachtruimte. De fiets of auto kun je voor de studio parkeren.

– Zorg graag voor een goede hygiene.

– Je hoeft geen handdoek mee te brengen.

– Zorg dat je ruim van tevoren hebt gegeten.

– Gebruik liever geen parfum en andere zware geuren (indien je rookt, graag niet voor de afspraak roken).

– Zet je telefoon uit of in vliegtuigmodus, niet op trilstand.

– Vertel voor de afspraak over eventuele pijnklachten, ziekte of medicijngebruik. Met deze informatie kan een massage zo verantwoordelijk en veilig mogelijk worden gegeven.

– Studio Sama is niet aansprakelijk voor welke opgelopen blessure of lichamelijk letsel voor, tijdens of na een les of afspraak dan ook, het is belangrijk dat de deelnemer luistert naar het lichaam en de grenzen van het lichaam respecteert.

– Studio Sama zorgt voor goede hygiëne in de studio door regelmatig schoon te maken en te ventileren.

– Drink voor en na de massage veel water of kruidenthee. Een massage heeft een zuiverende werking en het water zorgt ervoor dat je de afvalstoffen uit je systeem spoelt.

– Indien het niet mogelijk is om op een afspraak aanwezig te zijn, dien je dit uiterlijk 48 uur van tevoren kenbaar te maken via WhatsApp of SMS aan Esther Joustra via tel. 0653998699. Bij afspraken die korter van tevoren worden afgezegd, wordt het recht behouden om de gereserveerde behandeltijd in rekening te brengen.

– Betalen kan contant direct na de afspraak, met een cadeaubon of per bankoverschrijving met een betaaltermijn van 7 dagen. Je ontvangt een betaallink via je mobiele telefoonnummer.