Je bent van harte welkom voor een individuele sessie bij Studio Sama in Ermelo.

Kom in contact met het lichaam, voel je ademruimte en ervaar de werkelijke verbinding met jezelf.

Je bent van harte welkom voor een individuele sessie om meer in contact met het lichaam te komen, je ademruimte te ervaren en werkelijk in verbinding met jezelf te zijn. Hiernaast lees je enkele voorbeelden waarvoor je een afspraak kunt maken voor een individuele sessie.

Aan de hand van jouw behoeften doen we yoga-oefeningenmeditatiemindfulness oefeningenademoefeningen, massagevormen of een combinatie daarvan.

Stressklachten, rusteloosheid, burn-out

Als je stress ervaart maakt je lichaam adrenaline en cortisol aan. Hormonen die ervoor zorgen dat je alert bent en snel kunt reageren op gevaar. Nuttig voor als je daadwerkelijk in gevaar bent. Maar misschien heb jij wel meer stress dan nodig is. En dan gezond is voor je lichaam en geest! Op den duur raak je uitgeput en opgebrand. Tijdens een individuele sessie oefenen we door beweging, aandacht, adem en massage om in contact te komen met de rust en kalmte in jouzelf. Een rust die er altijd is ongeacht de bewegingen om je heen.

Een hoofd vol gedachten

Misschien herken je dat wel, een hoofd vol wilde apengedachten. Samen kunnen we oefenen om bevriend te raken met alle gedachten en te oefenen met aandacht en concentratie. Daardoor komt er ruimte om in het hier en nu de stilte te ervaren.

Bewust van wat het lichaam je vertelt

Het lichaam geeft signalen over hoe iets voor je is: prettig, onprettig, maar ook als je een grens overgaat. Je mag luisteren naar wat je lichaam je vertelt. Maar wat voel je eigenlijk? Yoga-, adem- en aandachtsoefeningen helpen je om in contact met je lichaam te zijn en te voelen hoe het is. Hierdoor kun je verbinding gaan ervaren tussen het hoofd en het hart, tussen het denken en het gevoel.

Krachtig en soepel

Hoe sta en beweeg je op de yogamat? Voor mij is dat een mooie weerspiegeling van hoe je in het leven staat en beweegt. Sta je stevig of voel je je wiebelig? En voelt het lichaam stijf of soepel? Ik begeleid je graag om bijvoorbeeld balans te ervaren tussen je kracht om stevig in het leven staan en je souplesse om mee te bewegen met het leven.

Je bent van harte welkom voor een individuele sessie!

Een afspraak maken kan weer vanaf april 2024!

EEN INDIVIDUELE SESSIE

Voor een individuele sessie ben je welkom in de sfeervolle en comfortabele studio aan de Wiekslag 16 in Ermelo. Aan de hand van jouw behoeften doen we yoga-oefeningen, meditatie, mindfulness-oefeningen, ademoefeningen, massagevormen of een combinatie daarvan.

Tijden

Afspraken mogelijk vanaf zomer 2024.

Tarieven

Een sessie (ca. 60 min): €50,00

TIPS & INFORMATIE

Kom je binnenkort naar Studio Sama voor een individuele sessie? Van harte welkom! Hieronder lees je enkele tips en meer informatie.

– Kom graag op het afgesproken tijdstip naar de studio (maximaal 5 minuten eerder). Er is geen wachtruimte. De fiets of auto kun je voor de studio parkeren.

– In de studio is een garderobe voor je jas, tas en schoenen. Er is geen omkleedruimte. Draag comfortabele en warme kleding waarin je gemakkelijk kunt bewegen.

– Je mag oefenen op de yogamat van de studio – kom graag met schone voeten. Neem een grote handdoek mee voor op de yogamat.

– Zorg dat je ruim van tevoren hebt gegeten.

– Gebruik liever geen parfum en andere zware geuren (indien je rookt, graag niet voor de afspraak roken).

– Zet je telefoon uit of in vliegtuigmodus, niet op trilstand.

– Je oefent met eigen wijsheid en respect voor jezelf en je omgeving.

– Vertel voor de afspraak over eventuele pijnklachten, ziekte of medicijngebruik. Met deze informatie kan een afspraak zo verantwoordelijk en veilig mogelijk worden gegeven.

– Studio Sama is niet aansprakelijk voor welke opgelopen blessure of lichamelijk letsel voor, tijdens of na een les of afspraak dan ook, het is belangrijk dat de deelnemer luistert naar het lichaam en de grenzen van het lichaam respecteert.

– Studio Sama zorgt voor goede hygiëne in de studio door regelmatig schoon te maken en te ventileren.

– Drink voor en na de afspraak veel water of kruidenthee. De adem, beweging en massage hebben een zuiverende werking en het water zorgt ervoor dat je de afvalstoffen uit je systeem spoelt.

– Indien het niet mogelijk is om op een afspraak aanwezig te zijn, dien je dit uiterlijk 48 uur van tevoren kenbaar te maken via WhatsApp, telefoon of e-mail. Bij afspraken die korter van tevoren worden afgezegd, wordt het recht behouden om de gereserveerde behandeltijd in rekening te brengen.

– Betalen kan contant, met een cadeaubon of per bankoverschrijving naar NL44RABO0317042114 t.n.v. Studio Sama met een betaaltermijn van 7 dagen. Je ontvangt een betaallink per e-mail.