Je bent van harte welkom voor een Anahata ‘Hart’ massage bij Studio Sama in Ermelo.

Open het hartgebied en voel liefde, compassie en werkelijke verbinding met jezelf, de mensen en de wereld om je heen. Voel waar het voor jou echt om gaat, ervaar levensvertrouwen en durf te leven vanuit je hart.

RUIMTE IN EN OM HET HART

Een Anahata ‘Hart’ massage is een combinatie van massage, yoga, adem en aandacht om zachtheid en ruimte toe te laten in het hartgebied; de borst, bovenrug, schouders, nek en armen en handen. Fysiek ruimte toelaten in het hartgebied, geeft je ook meer ademruimte in de borst. Het helpt je om de adem, liefde, warmte en energie in en rond het hart te laten stromen.

Vanuit het hart kun je liefde voor jezelf ervaren, dat je goed bent zoals je bent. En kun je compassie en werkelijke verbinding voelen met de mensen en de wereld om je heen. Je mag ruimte geven aan je gevoelens. Voelen waar het voor jou in het leven echt om gaat, levensvertrouwen ervaren en durven leven vanuit je hart.

MASSAGE EN BEWUSTWORDING

Tijdens een Anahata ‘Hart’ massage ben jij en ik als masseur in beweging. Je wordt in verschillende vriendelijke yogahoudingen gebracht. Zo wordt het lichaam gerekt en gestrekt, zodat er meer ruimte in het lichaam ontstaat en energie kan stromen. In een yogahouding wordt je gemasseerd met behulp van duimen, handpalmen, ellebogen, knieën, voeten en rebozo-doeken. Dit gebeurt natuurlijk met respect voor jouw lichaam. Door de massagedruk worden spieren uitgenodigd te ontspannen, wat ook doorwerkt op het bindweefsel daar omheen, en kun je zachtheid toelaten in het lichaam. Deze massagevorm helpt je om bewust te zijn van je lichaam. Ook is er ruimte voor bewustwording van klachten in het borstgebied, eventuele emoties de ruimte te geven en het inzicht in wat klachten je kunnen vertellen. Tijdens de massage speelt de adem een belangrijke rol om de adem rondom het hart te voelen en zo van binnenuit in verbinding te zijn met jezelf.

EEN AFSPRAAK VOOR EEN ANAHATA ‘HART’ MASSAGE

Je bent van harte welkom in de sfeervolle en comfortabele studio aan de Wiekslag 16 in Ermelo.

Tijden

Afspraken mogelijk vanaf zomer 2024.

Tarieven

Anahata ‘Hart’ massage (ca. 75 min): €65,00

TIPS & INFORMATIE

Kom je binnenkort naar Studio Sama voor een Anahata ‘Hart’ massage? Van harte welkom! Hieronder lees je enkele tips en meer informatie.

– Kom graag op het afgesproken tijdstip naar de studio (maximaal 5 minuten eerder). Er is geen wachtruimte. De fiets of auto kun je voor de studio parkeren.

– In de studio is een garderobe voor je jas, tas en schoenen. Er is geen omkleedruimte. Draag comfortabele en warme kleding waarin je gemakkelijk kunt bewegen.

– Je hoeft geen handdoek mee te nemen.

– Zorg dat je ruim van tevoren hebt gegeten. Gebruik liever geen parfum en andere zware geuren (indien je rookt, graag niet voor de les roken).

– Zet je telefoon uit of in vliegtuigmodus, niet op trilstand.

– Vertel voor de afspraak over eventuele pijnklachten, ziekte of medicijngebruik. Met deze informatie kan een afspraak zo verantwoordelijk en veilig mogelijk worden gegeven.

– Studio Sama is niet aansprakelijk voor welke opgelopen blessure of lichamelijk letsel voor, tijdens of na een les of afspraak dan ook, het is belangrijk dat de deelnemer luistert naar het lichaam en de grenzen van het lichaam respecteert.

– Studio Sama zorgt voor goede hygiëne in de studio door regelmatig schoon te maken en te ventileren.

– Drink voor en na de afspraak veel water of kruidenthee. Een massage heeft een zuiverende werking en het water zorgt ervoor dat je de afvalstoffen uit je systeem spoelt.

– Indien het niet mogelijk is om op een afspraak aanwezig te zijn, dien je dit uiterlijk 48 uur van tevoren kenbaar te maken via WhatsApp, telefoon of e-mail. Zo niet, dan behoud ik mij het recht om de gereserveerde behandeltijd in rekening te brengen.

– Betalen kan contant, met een cadeaubon of per bankoverschrijving naar NL44KNAB0514082526 t.n.v. Studio Sama met een betaaltermijn van 7 dagen. Je ontvangt een factuur met betaallink via e-mail.