Je bent van harte welkom in de lessen kinderyoga bij Studio Sama in Ermelo.

Speelse, vrolijke yogalessen voor kinderen om te ontdekken wat je lichaam en zintuigen allemaal kunnen. Ook oefenen we hoe je je kunt concentreren en ontspannen.

GA JE MEE OP YOGA-AVONTUUR?!

Kinderyoga is een speelse en creatieve manier om de adem, lichaam en zintuigen te ontdekken en te gebruiken. We doen yogaspelletjes, verhalen, yogahoudingen, ontspanning en zijn creatief bezig. Kinderyoga helpt om lekker in je vel te zitten, lekker te bewegen, makkelijk te ontspannen, te voelen en wat minder in je hoofd bezig te zijn.

Bij kinderyoga is veel meer mogelijk dan alleen de houdingen, zonder daarbij het wezenlijke van yoga uit het oog te verliezen. De traditionele yogahoudingen worden gecombineerd met simpele massage op de kleding, spelletjes, creatief bezig zijn.

“NIETS MOET, ALLES MAG”

De kinderen zijn op een plezierige manier met hun lichaam en geest bezig, zonder enige competitiedrang. Iedereen doet wat hij/zij kan. “Niets moet, alles mag”, maar steeds met respect voor jezelf en de ander. Zo is yoga geschikt voor alle kinderen. De oefeningen zijn eenvoudig en aangenaam, je vertrouwt op je eigen gevoel en ervaring. Ontdekken is het uitgangspunt!

De yogalessen zijn voor kinderen van 5 tot en met 9 jaar.

Ik wil graag een proefles!

GROEPSLESSEN KINDERYOGA

De yogalessen worden gegeven in een sfeervolle en comfortabele studio aan de Wiekslag 16 in Ermelo.

Er is maandelijks een les kinderyoga op woensdag van 15.30 tot 16.30 u

De data voor het eerste lesblok van 2021 zijn:
20 januari,
3 maart,
7 april,
19 mei ,
30 juni.

Op dit moment zijn er helaas geen kinderyogalessen tot nader bericht.

Tarieven

– Proefles: €7,50

– Lesblok van 5 lessen (van januari t/m juni): €50,00

TIPS & INFORMATIE

Kom je binnenkort naar Studio Sama voor een les kinderyoga? Van harte welkom! Hieronder lees je enkele tips en meer informatie.

– De studio gaat 10 minuten voordat de groepsles begint open.

– Kom graag op de fiets! Deze kun je voor de studio stallen. Word je met de auto gebracht, dan kunnen je ouders de auto parkeren aan het einde van de straat bij de school op de openbare parkeerplaats parkeren.

– In de studio is een garderobe voor je jas, tas en schoenen. Er is geen omkleedruimte. Je papa of mama kan even met je mee naar binnen lopen, zodat jij rustig een fijne plek in de studio kunt uitkiezen.

– Je oefent yoga met eigen wijsheid en respect voor jezelf en je omgeving.

– Studio Sama is niet aansprakelijk voor welke opgelopen blessure of lichamelijk letsel voor, tijdens of na een les of afspraak dan ook, het is belangrijk dat de deelnemer luistert naar haar lichaam en de grenzen van het lichaam respecteert.

– Betalingen voor groepslessen yogalessen gaan via momoyoga (iDeal).

– Studio Sama zorgt voor goede hygiëne in de studio door regelmatig schoon te maken en te ventileren.

– Je mag oefenen op de yogamat van de studio – kom graag met schone voeten – of neem een grote handdoek of een eigen yogamat mee.

– Doe kleding aan waar je je comfortabel in voelt en makkelijk in kan bewegen. Neem eventueel een trui of vest mee voor de eindontspanning. De lessen zijn op blote voeten. Neem eventueel sokken mee voor tijdens de eindontspanning.

– Luister naar je lichaam en respecteer je eigen mogelijkheden. Yoga gaat niet om presteren.

– Drink voor en na de les veel water, dat is gezond voor je lichaam.