Dank je wel voor het maken van een afspraak voor een massage. De afspraak staat ingepland. Een aantal dagen voor de afspraak ontvang je per e-mail een herinnering van je afspraak. Hierbij alvast meer informatie voor de afspraak.

* Het adres van de studio is Wiekslag 16 in Ermelo.

*Na de afspraak kun je contant betalen of ontvang je een betaalverzoek via je mobiele telefoonnummer. De betaling graag binnen 7 dagen voldoen. Alvast bedankt!

* Kom graag op het afgesproken tijdstip naar de studio: maximaal 5 minuten eerder. Er is geen wachtruimte. Is het gordijn gesloten, wil je een momentje buiten wachten, er is nog een les of sessie in de studio. Als het gordijn open is, ben je welkom binnen te komen. Je kunt de fiets of auto op de oprit voor de studiodeur parkeren.

* Zorg graag voor goede hygiene te zorgen.

* Je hoeft geen handdoeken mee te nemen, die liggen voor je in de studio klaar.

* Mocht de afspraak niet kunnen doorgaan, dan kun je tot 48 uur van tevoren af te zeggen door een Whatsappje/SMS te sturen. Heb je een afspraak op de maandag, neem dan contact op met Esther via tel. 0653998699. Heb je een afspraak op een donderdag, neem dan contact met Esmée via tel. 0619454555. Bij afspraken die korter van tevoren worden afgezegd, wordt het recht behouden om de gereserveerde behandeltijd in rekening te brengen.